Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fertőzési góc a székelyudvarhelyi helyi rendőrség munkaközösségében

Foto: Poliția Locală Odorheiu Secuiesc

Újra felütötte fejét a koronavírus a helyi rendőrség munkaközösségében

Az előző esettel ellentétben a fertőzés most a létszám egyharmados kiesését jelenti, ugyanis jelen pillanatban kilenc helyi rendőr van elkülönítésben.

A jelentősen alacsony alkalmazotti létszám nehézségeket okoz az intézmény kibővített felelősségének ellátásában – áll a helyi rendőrség vezetőségének sajtóközleményében.

Számolnunk kellett a jelenlegi helyzet kialakulásával, mivel munkánk során rengeteg emberrel találkozunk, és már a kezdetektől vállaltuk az intézményes karanténba helyezettek, illetve az otthoni elkülönítésben levő személyek ellenőrzését, amely felelősségvállalás alól a hatóságok elzárkóztak.
Ugyan megtettünk mindent annak érdekében, hogy a fertőzést elkerüljük, és minden szabályt betartottunk, mivel az első vonalban vagyunk, sajnos nem tudtuk megvédeni magunkat, és családtagjaink is sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve.
Ennek ellenére nem fogunk meghátrálni, nem állunk meg, és a fertőzésből kigyógyulva még erősebben állunk vissza a vírus ellen folytatott harcba, és az eddigieknél is nagyobb lendülettel végezzük a ránk háruló feladatot, amelyre együtt vállalkoztunk. Továbbra is naponta ellenőrizzük az otthoni elkülönítésben levő személyeket, ahogyan azt a kezdetektől tesszük.
Kérjük, vegyék komolyan a jelenlegi helyzetet, és tartsák be az érvényben levő szabályozásokat, az Önök, családtagjaik és szeretteik érdekében.
Türelmet és kitartást kérünk Önöktől, amíg mi tesszük a dolgunkat!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.