Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Focuri de armă trase de polițiști în Miercurea Ciuc, pentru aplanarea unui scandal

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Pentru aplanarea unui scandal în care au fost implicate două familii pe strada Primăverii, din Miercurea Ciuc, polițiștii harghiteni au fost nevoiți să folosească focuri de armă.

În jurul orei 19:30, pentru aplanarea unui scandal în care erau implicate două familii în Miercurea Ciuc, circa 10 persoane, polițiștii au efectuat 5 focuri de avertisment în plan vertical. Acțiunea agresivă a încetat, nicio persoană nu a fost atinsă și nici din conflict se pare că nu au rezultat răniți grav. S-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe, încadrarea juridică urmând să fie stabilită ulterior, a declarat Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.