Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fostul prefect al județului Harghita: ”ROMÂNIA? România înseamnă dor…”

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

Cu drag de România și cu o sinceră admirație față de tot ceea ce este românesc, fostul prefect al județului Harghita Andrei Jean-Adrian a transmis un mesaj patriotic de Ziua Națională a României.

 

ROMÂNIA? România înseamnă dor…casa în care am copilărit; înseamnă dascălii care ne-au pus stiloul în mână; România are culoarea Crăciunului și a dragostei; este țara dulcelui grai moldovenesc, a calmului ardelenesc, a mândriei bănățenilor, a vorbei repezite și grele a oltenilor; Romania este țara iilor, a porților sculptate și a cumpenelor de la drum…Este respectul pe care îl purtăm celor care au adus sacrificiul suprem pentru libertatea noastră; este rugăciunea pe care o spunem zilnic către Cer, să fim bine, țara să fie bine…Este ceea ce trebuie să transmitem copiilor noștri…viitorului nostru. România este simbolul drapelului, al imnului și al stemei, este
ceea ce ne face mândri, nu doar cu ocazia zilei naționale, ci în fiecare zi. LA MULȚI ANI, ROMÂNIA și tuturor românilor, oriunde s-ar afla!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.