Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) 64 de ofițeri și subofițeri, pregătiți de profesioniștii de la Gheorgheni

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În perioada 01 – 12 martie, atât la sediul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni cât și la catedra Ordine și Siguranță Publică Sfântu Gheorghe, s-a desfăşurat prima serie din acest an a „Cursului de formare a Tehnicienilor de Intervenţie Profesională”
Au participat 64 de ofițeri și subofițeri din cadrul unităților operative ale Jandarmeriei Române.
Foto: Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni
„Pe parcursul celor două săptămâni de formare profesională cursanții și-au însușit competențe specifice (dominarea fără armă a adversarului, dominarea cu armă a adversarului, tactici de intervenție, progresie, pătrundere și investigare) pentru realizarea intervenţiei profesionale în executarea atribuţiilor de serviciu cu respectarea principiului legalității și al gradualității folosirii forței.  De asemenea, extracurricular, au fost parcurse teme specifice de educație fizică pentru îmbunătățirea pregătirii individuale a jandarmilor.”, trasmite IJJ Gheorgheni.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.