Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Asociația „Cultul Eroilor” – Regina Maria, filiala Harghita, gest simbolic în memoria celor care s-au jertfit pentru țară

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Cu ocazia sărbătoririi zilei Armatei Române și eliberării, în 1944, a ultimei palme de pământ românesc de sub ocupația germană și horthystă, reprezentanții Asociației „Cultul Eroilor” – Regina Maria, filiala Harghita, alături de cei ai ACMRR din SRI, au depus, simbolic, o jerbă de flori la cimitirul multinațional din Miercurea Ciuc.

„A fost un gest simbolic, în memoria celor care s-au jertfit pentru țara noastră, pentru ca noi, cei de azi, sa avem o țară de care să fim mândri. O țară pe care trebuie s-o îngrijim si s-o păstrăm mândri, prin efort, dedicație și patriotism curat! Fiindcă este singura țară pe care o avem!
Tot în contextul zilei de 25 octombrie a avut loc un eveniment simbolic, de predare a conducerii asociației către noua structură aleasă. Cu acest prilej, i-a fost înmânată domnului colonel (r.) Ilie Mohora o placheta de onoare a Asociației, pentru întreaga activitate desfășurată în calitate de președinte. Domnul Ilie Mohora va rămâne, în continuare, alături de asociație, în noua sa calitate, de președinte de onoare.”,  au transmis  reprezentanții Asociației „Cultul Eroilor” – Regina Maria, filiala Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük