Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Egy lépéssel közelebb a borszéki wellnessközpont megnyitásához

Hargita Megye Tanácsa az elektronikus közbeszerzési rendszerben (SEAP, e-licitație.ro) közzétette a borszéki multifunkcionális fürdőközpontba történő beruházás befejezéséhez szükséges belsőépítészeti tárgyak szállítására vonatkozó hirdetményt.

A Hargita Megyei Tanács elnöke, Borboly Csaba és Borszék polgármestere, Mik József videóban mutatták be a helyszínen elért haladást https://www.facebook.com/watch/live/?v=755276368522638&ref=watch_permalink

„Hargita megye turisztikai fejlesztése kiemelt feladat, és ebben az értelemben minden szükséges erőfeszítést megteszünk. Így tettünk egy előrelépést a borszéki gyógy- és wellnessközpont üzembe helyezéséhez szükséges megfelelő bútorok beszerzéséről szóló hirdetmény közzétételével. Ennek elérése érdekében ideje, hogy a profiltársaságok támogassák erőfeszítéseinket az ajánlatok benyújtásával. Úgy gondolom, hogy ez egy lehetőség a Hargita megyei vállalatok számára is “- jelentette ki Borboly Csaba.

Mik József, Borszék polgármestere ugyanakkor bízik abban, hogy az év végére a megyei tanács támogatásának köszönhetően elkészülnek a bútorok, így jövő tavasszal a fürdő üzembe helyezhető és tárt karokkal várja ügyfeleit.

Annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, a profilcég ajánlatait várják 2021.05.15-én 15:00 óráig.

A kiírás megtekinthető a Hargita Megye Tanácsa közbeszerzéseit összesítő oldalon: http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/ro/node/4007
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük