Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Adományok a Gyergyótölgyesi Rekuperációs és Rehabilitációs Neuropszichiátriai Központnak

 

 

„Márciusban kedvezményezettjeink nagy örömére a község polgármesteri hivatala egy tablettel és 500 könyvvel adományozták meg központunkat” nyilatkozta Citiriga Camelia a központ pszichológusa.

„Alighogy megkaptuk a könyveket el is rendeztük őket, és kedvezményezettjeink közül már jöttek is elkérni néhányat. A képes könyvek nagyon hasznosak számukra”, tette hozzá.

Március végén egy másik kellemes meglepetésben volt része a központ lakóinak, amikor a gyergyótölgyesi ortodox parókia képviselői blúzokat, gyümölcsöt, üdítőt és ásványvizet adományoztak.

Camelia Citiriga még elmondta, hogy a polgármesteri hivatal és a parókia közvetlen érdeklődése a központ tevékenysége iránt mosolyra fakasztotta a központ lakóit, azzal az érzéssel töltve el őket, hogy vannak olyan emberek, akiknek számítanak.

„Csak köszönetet mondhatunk a polgármesteri hivatalnak, Marcel Vancu polgármesternek, az ortodox parókiának és Tepes Marius Matei papnak, mert kedvezményezettjeink érzelmi és testi jóléte a szakmai tevékenység motorja. Abban a reményben, hogy ez az együttműködés itt nem áll meg, a kedvezményezettek és a Gyergyótölgyesi Rekuperációs és Rehabilitációs Neuropszichiátriai Központ (CRRN Tulgheș) csapata köszönetet mond és sok sikert kíván a jövőbeni tevékenységeikhez “- fejezte be Citirigă Camelia.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.