Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sikeresen indult a Hargita Megyei Tanfelügyelőség „POT” karavánja

A “POT – Gyakorlat, mint lehetőség az álláskereső fiatalok számára” projekten belül a Hargita Megyei Iskolai Tanfelügyelőség 2 tájékoztató kampányt valósít meg a tanácsadás, illetve a hallgatók szakmai gyakorlatának fontosságáról.

A kampány 16, karaván típusú eseményen keresztül valósul meg csíkszeredai, maroshévízi, székelyudvarhelyi, csíkszentmártoni és gyergyószentmiklósi hátrányos helyzetű közösségekben.

A kampány 2021 május 18-án, kedden indult el.

„Ezeket az akciókat mind a hallgatók, mind a közösség tagjai örömmel fogadják. A gyermekek jövője nemcsak a gyermekek és családjaik számára fontos, hanem az iskola számára is, és az egész közösséget foglalkoztatnia kellene. A nehéz korlátozások, a szabályok megváltoztatása és a főként az online kommunikáció után nagyon örülünk, hogy személyes események révén sikerült elindítanunk a két kampányt, tiszteletben tartva az összes higiéniai és távolságtartási szabályt a jelenlegi előírásoknak megfelelően, ugyanakkor esélyt adva mindenkinek a kommunikációra és az interperszonális interakcióra, vitára és eszmecserére. Ez csak a kezdet. Ugyanígy szeretnénk folytatni “- mondta Cristinel Glodeanu, főtenfelügyelő-helyettes és projektvezető.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.