Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Előléptetések a Polgári Védelem Napja alkalmából

 

A romániai Polgári Védelem Napja alkalmából az ISU Hargita szintjén elért erőfeszítések és az egyes tevékenységi területeken elért kiemelkedő eredmények elismeréseként egy tisztet és 2 altisztet léptettek elő, terminus előtt:

– Monoranu Radu-Vasile alezredest ezredesi rangra;

– Călin Ferencz főtörzsőrmestert főtörzszászlós rangra;

– Borțun Cristian őrmestert főtörzsőrmesteri rangban.

Ugyanakkor két kolléganő, Mititelu Ancuța-Elena és Pribagu Ștefana, átvehette a kapitányi rangot, a tisztikarban az altisztek áthelyezésére irányuló versenyek eredményeként.

A főfelügyelő, Cimpoeșu Stelian ezredes emléktáblákat és okleveleket adott át az egység parancsnokságának, a szolgálatok vezetőinek, a csíkszeredai tűzoltóság parancsnokának, annak az intervenciós alegységnek, amelyen belül a pirotechnikai személyzet tevékenységét végzi, a megbecsülés jeleként.

„Kívánunk minden munkatársnak sok egészséget, munkabírást és sikereket a rájuk bízott nemes küldetés teljesítésében”, közölte a Hargita Megyei Készenléti Felügyelőség.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.