Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Szabó Zsolt prefektus munkalátogatáson Balánbányán

 

Szabó Zsolt Hargita megyei prefektus pénteken, május 14-én a balánbányai polgármesteri hivatal képviselőivel találkozott.

“Ez a találkozó nagyon fontos volt, mert megbeszéltük a Balánbánya számára szükséges jövőbeni projekteket és stratégiákat. A város fejlődése jó úton halad, ezért biztosítottam őket támogatásomról és a prefektusi intézmény támogatásáról”- mondta Szabó Zsolt prefektus.

Balánbányai látogatása során a prefektus a “Liviu Rebreanu” Technológiai Középiskolában is megállt, ahol az iskola képviselőivel olyan jövőbeli tervekről beszélt, amelyek biztosítják az egész oktatási intézmény fejlődését.

Szabó Zsolt prefektus napirendjének másik pontja a balánbányai Covid-19 elleni oltási központ meglátogatása volt: „Az oltási kampány ebben a központban kielégítően haladt, és ez alkalomból szeretnék gratulálni a város polgárainak, akik felelősségteljesen beoltották magukat. Ugyanakkor arra buzdítunk más hargitai embereket is, hogy oltassák be magukat, ami lehetővé teszi a normális állapotba való visszatérést. ”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.