Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Furt în valoare de 9.000 de lei dintr-o casă de vacață

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Poliţiştii au identificat operativ, la Suseni, suspecţii unui furt dintr-o căsuţă de vacanţă şi au recuperat integral prejudiciul de aproape 9.000 de lei

Cei în cauză, doi tineri de 21 şi unul de 18 ani, montaseră numere false de înmatriculare pe un autoturism, pentru a nu fi recunoscuţi

La data de 21.01.2016, la ora 02:27, Postul de Poliţie Suseni a fost sesizat de un localnic despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în casa de vacanţă a lui K.L. de 54 de ani, situată în extravilanul comunei, de unde au sustras mai multe bunuri.

În scurt timp, ca rezultat al rapidităţii intervenţiei şi al profesionalismului activităţilor operative desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe suspecţii comiterii faptei, aceştia fiind E.C.V. şi S.Z., ambii de 21 de ani şi B.H. de 18 ani, toţi din localitate, la domiciliul primului dintre aceştia, având asupra lor toate bunurile furate, respectiv aparatură electronică audio-video, trei telefoane mobile, scule electrice şi manuale.

În cursul anchetei efectuate poliţiştii au stabilit că, pentru a nu fi recunoscuţi în timpul comiterii faptei, B.H. şi-a folosit autoturismul pe care a montat plăcuţe de înmatriculare cu numere provizorii expirate, emise pentru un alt autovehicul în cursul anului 2014.

Prejudiciul, estimat de partea vătămată la 8.800 de lei, a fost recuperat integral, iar cercetările sunt în acest caz continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism cu numere de înmatriculare false, pentru care vor fi propuse soluţii legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

Sursa : IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.