Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Szimbolikus gesztus Csíkszeredában. Az új polgármester felnyitotta az ügyfélfogadás sorompóját

http://www.miercureaciuc.ro

 

 

Korodi Attila polgármester felnyitotta a városháza előtti parkoló sorompóját, ezzel jelképesen a városházi személyes ügyfélfogadást is megnyitotta. A járványhelyzet miatt továbbra is az online adminisztrációt részesíti előnyben a polgármesteri hivatal, de határozott szándék, hogy a városlakók tudják: jövő héttől szükség esetén személyesen is fogadják őket az igazgatóságok, szakosztályok vezetői.

Az új városvezetés eltökélt abban, hogy a polgármesteri hivatalt megnyissa a városlakók felé. Pénteken, november 6-án Korodi Attila polgármester felnyitotta a városháza előtti parkoló sorompóját. A parkolót legfeljebb egy órán át használhatják azon személyek, akik ügyintézés érdekében a polgármesteri hivatalba érkeznek.

A sorompónyitásnak jelképes üzenete is van: jövő héten véglegesítik és közlik a városházi igazgatóságok, szakosztályok fogadóóráinak pontos időpontját, és a közölt telefonszámokon előjegyzés alapján személyesen is fogadják az ügyfeleket.

„Minden szakigazgatási vezetővel folytatjuk, és minden városházi vezetővel kiegészítjük a fogadóórai rendszert. Bárkinek bármilyen intézni valója van és szeretne tanácsot kérni valamely szakigazgatóságtól, nyugodtan bejöhet az épületbe. Igen, járványügyi körülmények között is meg tudjuk szervezni, hogy biztonságban találkozzanak. A városháza a városlakóké”- mondta Korodi Attila.

Egyelőre a polgármesteri hivatal honlapján közölt belső telefonszámok tárcsázásával lehet előjegyeztetni (www.szereda.ro, Polgármesteri hivatal menü, Szervezeti egységek almenü).

Országos intézkedés értelmében egyébként a polgármesteri hivatal is arra készül, hogy az alkalmazottainak egy részét távmunkában foglalkoztatja, de ez nem befolyásolja majd az ügyfélfogadás minőségét. Az ügyfélfogadást illetően a következő két hét folyamán lesznek olyan megoldások, amelyek hozzáférhetőbbé, kényelmesebbé teszik a kiszolgálást.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.