Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Ízek, színek, tájképek”- gasztronómiai fotópályázat

 

Hargita Megye Tanácsának alárendelt intézménye, a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás (ADI Hargita) fotópályázatot indít az “Ízek, színek, tájképek” címmel gasztronómiai témában. A szállást kínáló idegenforgalmi egységek, akiknek tevékenységi területe a közétkeztetés, de baráti társaságok is benevezhetnek a pályázatra, amelynek célja a gasztronómiai alkotások harmóniájának bemutatása Hargita megye csodálatos tájain.

Az „Ízek, színek, tájképek” gasztronómiai fotópályázatra bármilyen étellel be lehet nevezni (előétel, leves, főétel, desszert), akár egy ételsorozattal is, maximum 5 db. jó minőségű ételfotó küldhető be. A lefényképezett ételről készült fotó hátterében kötelező megjelenjen valamilyen formában egy Hargita megyei természeti attrakció, látványosság, szép panoráma stb. A gasztronómiai fotópályázatra beküldendő fotóanyagok határideje: 2020. október 31. A fotóanyagokat az adiharghita@hargitamegye.ro e-mail-címre várjuk. A fényképekkel együtt kérjük küldjék el az elkészített étel/ételek nevét, valamint nevezzék meg a fotó készítésének helyét.

A fotópályázat elbírálásának határideje: 2020. november 5. Az ételekről készült legszebb 12 fotót egy hozzáértő szakmai zsűri fogja értékelni. Ezek a fotók helyet kapnak a Visit Harghita 2021 gasztró naptár oldalain.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.