Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hamisított ruhaneműt foglaltak le a Hargita megyei rendőrök, körülbelül 21.000 lej értékben

 

A gazdasági rendőrség rendőrei 2022 október 26-án, szerdán, egyes intézkedési tervek keretében több ellenőrzést végeztek a szellemi és ipari tulajdonjoggal kapcsolatos jogellenességek megelőzése, leküzdése érdekében, valamint az online kalózkodás megelőzésére és leküzdésére, csíkszeredai, maroshévízi és zetelaki gazdasági szereplőknél.

„Ezen ellenőrzések nyomán 51 darab ruhadarabot foglaltak le, amelyekkel kapcsolatban alapos a gyanú, hogy hamisítványok, körülbelül 21.000 lej értékben, és büntetőeljárás indult a bejegyzett védjegyű márkájú termékkel azonos vagy hasonló márkájú termék forgalomba hozatala miatt” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

Ugyanakkor öt szabálysértési bírságot is alkalmaztak, hármat a 8/1996R törvény, egyet a 28/1999R sürgősségi kormányrendelet, és egyet a 252/2003-as törvény értelmében, összesen 1.500 lej értékben.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.