Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: 11 cadre didactice și 9 elevi, confirmați în această săptămână cu virusul SARS-CoV-2

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita transmite că 9 elevi, 11 cadre didactice şi un angajat din rândul personalului didactic auxiliar au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2  în această săptămână. Numărul este în scădere față de perioada trecută, când au fost confirmați 11 elevi, 15 cadre didactice si doi angajați din rândul personalului didactic auxiliar.

Reprezentanții ISJ Harghita  mai precizează că în această săptămână, din cauza infectărilor, sunt 5 clase cu activitate suspendată. Concret, 79 de elevi  studiază online în această săptămână, din cauza unor cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Unitate   Clase  Elevi
Miercurea Ciuc 14 331
Dănești 1 19
 Gheorgheni 1 10
Miercurea Ciuc 1 28
Toplița 1 11
Lupeni 1 11

Amintim că  Liceul „Venczel Jozsef” din Miercurea Ciuc, din cauza lucrărilor de reabilitare, își desfășoară în continuarea activitatea online.

De asemenea, elevii din şcolile din localitatea Ocland, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 a depăşit 3 la mia de locuitori, au trecut la sistemul online.

Datele centralizate de la unitățile de învățământ mai arată că, din motive medicale, 63 de elevi studiază online, iar 11 cadre didatice predau de acasă.

În această săptămână, 310 unităţi şcolare, cu personalitate juridică şi unităţi arondate, învaţă în scenariul I, adică cu prezenţa fizică integrală a elevilor la şcoală, la 105 de unităţi şcolare se aplică scenariul II, iar elevii din 7 unităţi şcolare învaţă în scenariul III.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük