Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megye: A héten 18 tanár és 14 diák esetében erősítették meg a SARS-CoV-2 fertőzést

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség beszámolója szerint a héten 14 tanuló, 18 tanár és egy kisegítő oktató fertőződött meg igazoltan a SARS-CoV-2 vírussal.

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség képviselői azt is pontosítják, hogy ezen a héten a fertőzések miatt 16 osztálynak van felfüggesztve a tevékenysége. Konkrétan a héten 345 hallgató tanul online a SARS-CoV-2 vírusfertőzés megerősített esetei miatt.

Az iskolák központosított adatai azt is mutatják, hogy orvosi okokból 58 diák tanul online, és 8 tanár otthonról tanít.

Ezen a héten 262 jogi személyiséggel rendelkező iskolai egység és a hozzárendelt egységek tanulnak az I.-es forgatókönyv szerint, azaz a tanulók teljes fizikai jelenlétével az iskolában 152 iskolai egység alkalmazza a II. forgatókönyvet, 7 iskola tanulói a III.-as forgatókönyv szerint tanulnak (oklándi iskolák) , és az egyiket két napra karanténba helyezték. Emlékeztetünk arra, hogy a csíkszeredai „Venczel József” Gimnázium a rehabilitációs munkák miatt online folytatja tevékenységét.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük