Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Korrupcióellenes tevékenység állampolgároknak és csendőröknek

Az Országos Korrupcióellenes Főigazgatóság által kezdeményezett és megvalósított „M.A.I. etic , M.A.I. integru!” Országos Feddhetetlenségi kampány keretében a Hargita megyei Korrupcióellenes Szolgálat rendőrei 2021 november 8-12 között korrupciós cselekmények megelőzése érdekében végeztek tevékenységet a Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség csendőrei és az állampolgárok számára.

A kampány céljai közé tartozik a Belügyminisztérium személyzete soraiban növelni a részvételt az esetleges korrupciós cselekmények bejelentésében és az etikus magatartás serkentése, a polgárok érzékenyítése az általuk észlelt, de be nem jelentett korrupciós cselekmények következményei iránt, a legtöbb belügyminisztériumi alkalmazott körében tapasztalt pozitív viselkedés és az integritásról alkotott kép előmozdítása, valamint az állampolgárok korrupcióellenes tájékozottságának növelése.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.