Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Korrupcióellenes tevékenységek a vezetői engedélyek és a járműnyilvántartás területén

 

A korrupciómegelőzési tevékenységek keretében 2021. szeptember 6. és 10. között a Hargita Megyei Korrupcióellenes Főigazgatóság megelőzési tevékenységeket végeztek a Hargita Megyei Vezetői Jogosítvány és Gépjárműnyilvántartó Közszolgálat tisztviselői, a megyei autósiskolák oktatói és azon jelöltek számára, akik a jogosítvány megszerzéséhez szükséges vizsgán letették az elméleti és a gyakorlati vizsgát.

A tevékenységeket a Hargita Megyei Vezetői Jogosítvány és Gépjárműnyilvántartó Közszolgálat székhelyén megjelent, a járművek nyilvántartásba vételét kérő személyeknek, valamint a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti vizsga résztvevőinek szánták.

A megelőző tevékenységeket Székelyudvarhelyen is elvégezték, a gyakorlati vizsga letétele érdekében jelenlévő személyek, vezető oktatók és a Hargita Megyei Vezetői Jogosítvány és Gépjárműnyilvántartó Közszolgálat vizsgabiztosai részvételével.

Ugyanakkor megbeszéléseket folytattak az autósiskolák képviselőivel, és a tevékenységi területre jellemző információs anyagokat osztottak szét, a “Minimum 22 a 26-ból szerencsés!” üzenettel.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük