Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: Bărbat de 31 de ani, în arest pentru trafic de droguri

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Polițiștii și procurorii au efectuat 20 de percheziții domiciliare, la imobile utilizate de 16 persoane bănuite de trafic și consum ilicit de droguri.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, împreună cu procurorul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, efectuează cercetări cu privire la 4 harghiteni, cu vârste cuprinse între 34 și 45 de ani, bănuiți de trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.

 

„Din datele și indiciile obținute în anchetă până la acest moment rezultă că, din cursul anului 2020, cei în cauză ar fi comercializat droguri de risc sub formă de cannabis și hașiș, precum și droguri de mare risc, sub formă de amfetamină și comprimate ecstasy, fie personal, fie prin intermediul altor tineri din județul Harghita.

Pentru exploatarea operativă a datelor obținute, la data de 12 martie 2021, polițiștii S.C.C.O. Harghita – B.C.C.O. Târgu Mureș, cu sprijinul polițiștilor B.C.C.O. Târgu Mureș, S.C.C.O Covasna, I.P.J. Harghita, al specialiștilor D.O.S. și al I.J.J. Harghita, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, au efectuat 20 de percheziții domiciliare, în județul Harghita, la domiciliile și la alte imobile utilizate de 16 persoane, cu privire la care existau indicii că sunt implicați în activități infracționale pe linia traficului și consumului ilicit de droguri de risc și mare risc.

În urma acestor activități, au fost descoperite și ridicate mai multe comprimate de ecstasy, amfetamină, cannabis și hașiș, 2 grindere cu urme de cannabis și 16 telefoane mobile.

Față de cei 16, toți harghiteni, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, se efectuează cercetări, de către procurorul din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, fără drept.”, a transmis Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

La data de 12 martie a.c., 3 bărbați, unul de 31 de ani și doi de 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar, la data de 13 martie, Tribunalul Harghita a admis propunerea procurorului, dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile a bărbatului de 31 de ani.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.