Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Őrizetbe vettek egy 83 éves, román-svájci állampolgárságú férfit, miután fegyverrel fenyegetett meg egy fiatalembert

Őrizetbe vettek egy 83 éves, román-svájci állampolgárságú férfit csütörtök este, miután állítólag pisztollyal megfenyegetett egy 31 éves férfit.

A sértett fél úgy tűnik nem fizette meg egy épület 40.000 eurós ellenértékét.

“Április 15-én, csütörtökön 16 óra 45 perc körül a székelyudvarhelyi rendőrséget egy 31 éves helyi lakos értesítette arról, hogy egy bizonyos félreértés nyomán fegyverrel fenyegette meg a házában egy személy. Az operatív csapat azonnal a helyszínre ment, ártalmatlanította az állítólagos agresszort, egy 83 éves, román- svájci állampolgárságú férfit. A helyszín alapos ellenőrzésével a rendőrség megtalálta a fegyvert, egy 5,6 mm-es pisztolyt, a tetőtéri cserepek alá rejtve. Az első kutatásokból kiderül, hogy a két személy közötti félreértéseket a fiatalabb által egy épületért ki nem fizetett 40.000 euró érték váltotta volna ki”, közli a Hargita megyei rendőrség szóvivője.

Az érintett személyt 24 órára őrizetbe vették, a nyomozás folytatódik lakásháborítás, fenyegetés, valamint a fegyverek és lőszerekre vonatkozó törvényes előírások be nem tartása miatt elkövetett bűncselekmények miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük