Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: Codul galben de ploi, prelungit până duminică seara

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN
Interval de valabilitate: 19 iunie, ora 23:00 – 20 iunie, ora 23:00
Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică
Zone afectate: conform textului și hărții

      În intervalul menționat în Dobrogea, Moldova, estul Transilvaniei şi nordul Olteniei şi local în Muntenia, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali va ploua însemnat cantitativ și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică. Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.
Notă: vremea se va menține în general instabilă şi la începutul săptămânii viitoare, în special în zonele montane.

 

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 19 iunie, ora 23:00 – 20 iunie, ora 23:00
Fenomene vizate:
 ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții

      În județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea şi zona de munte a judeţului Buzău va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat 60…70 l/mp.
Notă: ploi local abundente vor fi şi în Dobrogea, precum și în celelalte judeţe din Moldova şi din estul şi nord-estul Munteniei.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük