Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei katonai tűzoltók tevékenysége az elmúlt hosszú hétvége alatt

Az elmúlt 4 napban a Hargita megyei katonai tűzoltók szolgálatban voltak, hogy biztosítsák az állampolgárok védelmét és biztonságát.

Így április 30 és május 3 között 50 vészhelyzetet oldottak meg. Két tűzesetnél léptek közbe, két túlsúlyos személy szállításában segítették a megyei mentőszolgálatot, egy pirotechnikai bevetésük is volt, illetve egy közösséget védő küldetésük, miután Csobotfalván megsérült egy gázvezeték. 48 személyt asszisztáltak egészségügyi szempontból a SMURD csapatok, kettőt közülük Csíkszeredában és Csíkrákoson bekövetkezett közlekedési baleset miatt. Ugyanakkor az utóbbi négy nap leforgása alatt 3 Ro-Alert figyelmeztetést küldtek ki medve jelenléte miatt Maroshévízen és Marosfőn.

A megye katonai tűzoltói a nap órájában készenlétben állnak a beavatkozásra vészhelyzetek esetén vagy bajbajutott személyek megsegítésére.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.