Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: Măsuri de relaxare, restricțiile care se mențin (Hotărâre din 15.05.2021)

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Având în vedere prevederile H.G. nr. 550/2021 pentru modificarea şi completarea Anexelor nr. 2 şi 3 la HG 531/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Harghita a adoptat în ședința extraordinară din data de 15 mai 2021 Hotărârea nr. 39/2021, privind instituirea de măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus  la nivelul județului Harghita, ținând cont de incidențele cumulate în ultimele 14 zile.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük