Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: O altă persoană atacată de urs a ajuns la spital

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

O altă persoană a fost atacată de urs în Harghita. Nefericitul incident a avut loc duminică, 20 iunie, fiind vorba despre un bărbat de 53 de ani, din comuna Câpâlnița.

Informaţia a fost făcută publică de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, pe pagina sa de Facebook.

Bărbatul se afla într-o zonă împădurită, alături de câinele său, unde verifica gardul electric și animalele pe care le avea în grijă, când a fost atacat de urs.

După ce a primit îngrijiri de urgență, victima a fost transportată  la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, unde a fost supus unor intervenții chirugicale.

Bărbatul a fost operat timp de 0 oră, iar acum se află în stare stabilă.

Amintim că vineri, 18 iunie, un alt bărbat a fost rănit grav de un urs. Incidentul s-a petrecut la o fermă de lângă localitatea Săcel, iar medicii SJU din Miercurea Ciuc au făcut adevărate minuni pentru a-i salva viața (detalii în articolul Un bărbat din Harghita a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs. Medicii au făcut imposibilul și i-au salvat viața)

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük