Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: Trafic greu restricţionat din cauza ninsorii abundente, pe DN 13A

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Circulația pe DN 13 A, între Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, a fost restricționată miercuri seara pentru mașinile de mare tonaj, din cauza ninsorilor abundente, anunță RTV.net.

Șeful de cabinet al prefectului Harghitei, Adrian Pănescu, a declarat că este restricționată circulația vehiculelor mai mari de 7,5 tone, din cauză că utilajele de deszăpezire fac față cu greu ninsorii abundente, iar mașinile de mare tonaj pot îngreuna intervenția drumarilor.

De altfel, două tiruri care circulau pe DN 13 A nu au mai putut să-și continue drumul, au rămas blocate și au fost tractate de utilajele de deszăpezire. Stratul de zăpadă de pe carosabil a ajuns până la cinci centimetri, iar extracarosabil măsoară 20 centimetri.

În județul Harghita ninge abundent, iar circulația pe mai multe drumuri se face în condiții de iarnă.

Drumarii intervin cu mașini de deszăpezire și împrăștie material antiderapant, iar echipaje ale Poliției Rutiere Harghita monitorizează și dirijează traficul. Șoferilor li se recomandă să circule cu prudență și să adapteze viteza de rulare la condițiile meteo.

ACTUALIZARE ARTICOL

În județul Harghita, s-a ridicat restricția pentru traficul greu (vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) de pe DN13A Miercurea Ciuc — Odorheiu Secuiesc. Menționăm că încă se circulă în conditii de iarnă.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.