Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Három gyalogost ütött el egy furgon. Egy tinédzser életét vesztette

 

Halálos közúti baleset történt tegnap este Hargita megyében, a 137-es megyei úton. Két személy kórházba került, egy 17 éves fiú pedig életét vesztette miután egy furgon mindhármukat elütötte.

„Tegnap, október 11-én 19:30 körül egy 70 éves felsőboldogfalvi férfi miközben egy furgont vezetett Nagygalambfalva területén kívül, Székelykeresztúr irányából Székelyudvarhely irányába, eddig ismeretlen okokból és körülmények között elütött három személyt, akik gyalogosként közlekedtek az úttest szélén. A baleset következtében egy szentábrahámi 17 éves fiú életét vesztette, egy 46 éves férfi és egy 41 éves nő megsérültek, őket kórházba szállították orvosi ellátás érdekében”-közölte a Hargita megyei rendőrség.

A járművezető nem volt alkohol befolyása alatt.

A vizsgálatok folytatódnak a baleset okainak és körülményeinek megállapítása céljából, az ügyben eljárás indul gondatlanságból okozott emberölés és gondatlanságból okozott testi sértés miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.