Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: Vrei să devii ofițer jandarm? Au început înscrierile!

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Anul acesta Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București scoate la concurs un număr de 67 locuri pentru specialitatea „Jandarmi”, cu specializare în domeniile „drept” și „ordine și siguranță publică”.

În acest sens, Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita a început procesul de recrutare și înscriere a candidaților, în vederea participării la concursul de admitere pentru sesiunea 2021. Locurile sunt repartizate astfel:
– 7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licență „Drept”, programul de studii universitare de licență/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”;
– 60 de locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”, programul de studii universitare de licență/specializarea „Ordine și siguranță publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru maghiari și 2 locuri pentru alte minorități).

Important de menționat este că studenților le este asigurată gratuit școlarizarea, cazarea, masa și le este asigurat și o parte din echipament, beneficiind totodată și de o soldă. De asemenea, vor desfășura și activități practice pe timpul școlarizării în unități ale Jandarmeriei Române, urmând ca la finalul studiilor să fie repartizați și încadrați direct.

Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, pe adresa contact@jandarmeriaharghita.ro, până pe data de 11 iulie.
Candidații care au trimis cereri de înscriere vor primi un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs.

Dosarele se depun în volum complet la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, B-dul Timișoarei nr. 3, Miercurea Ciuc, Harghita, până la data de 23 iulie, ora 16:00.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor din cadrul concursului de admitere se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita din Miercurea Ciuc, b-dul Timișoarei, nr. 3, la numărul de telefon 0266/372317, interior 24535/ 24407 sau de pe site-ul unității, accesând link-ul: http://www.jandarmeriaharghita.ro/index.php/cariera/admitere
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.