Hargita megyei csendőrök a polgárok szolgálatában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Egy férfi és egy nő részesültek a csendőrök segítségében Hargitafürdőn illetve Maroshévízen.

Szombaton, június 25- én fél kettőkor a hargitafürdői csendőrörstől telefonon kért segítséget az ottani kalandpark üzmeltetője egy 36 éves Focsani- i turistanőhöz, aki a jobb karját fájlalta. A helyszínre érkező csendőrök rögzítették a fájós kart és riasztották a rohammentő- szolgálatot (SMURD). A mentősök a sérültet a csíkszeredai megyei Sürgősségi Kórházba szállították további kivizsgálásokra.

Vasárnap éjfél után az egységes 112- es segélyhívószámon Maroshéviz szomszédságában fekvő Mogyorós körül eltűnt 52 éves galócási férfi miatt riasztották a csendőrséget. Három csendőr indult a keresésére és a riasztás után egy órával a várostól 3 kilométerre fekvő beerdősödött részen találtak rá. A férfi bevallása szerint letért az útról, közben beesteledett és mivel a sötétben nem tudott tájékozódni- segítséget kért a sürgősségi hívószámon. A megtalált személy nem igényelt orvosi ellátást, állapota jó volt, így a csendőrök a lakására szállították.

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy