Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

HELL- a marosvásárhelyi Mihăilă Cofar támadójának, a magyar Barabás Ernőnek meghatározó nevű márkája

Barabás Ernő, akit emberölésért köröztek nemzetközileg, és aki 1990 március 20-án rátámadt Mihăilă Cofaru-ra, gondosan eltitkolta múltját Magyarországon, amely ország hivatalosan védelmébe vette, annak ellenére, hogy a román igazságszolgáltatás 9 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Mára az 50 leggazdagabb magyar közül a 26-ik, Barabás Ernő „Ernest” egy meghatározó márka, a HELL Energy Drink tulajdonosa. Az energiaitalt forgalmazó cég euró milliókat keres Romániában is, ahol a székhelye éppen a marosvásárhelyi repülőtér mellett van, Vidrátszegen.

Míg a Barabás család aranyozott Rolls-al, AMG Mercedesszel, Lamborghinivel és Ferrarival közlekedik Marosvásárhelyen és Miskolcon, a forintmilliárdos lakhelyén, addig az áldozata, megcsonkítva, félig bénultan, összesen 1.200 lej nyugdíjból él Libánfalván.

Beszéltünk Mihăilă Cofar feleségével, mert a 72 éves idős férfi rosszul érezte magát, nem tudott beszélni. Az asszony elmondta, hogy Barabás Ernő soha nem jött bocsánatot kérni az okozott helyrehozhatatlan károkért, és megköszönte az Evenimetul Zilei- nek, hogy nem felejtették el a férjét, ahogy az állam megfeledkezett róla, sőt nemrég egy pénzügyi támogatást is megvontak tőle.

A beszélgetéshez csatoltuk a nyers, szerkesztés nélküli filmet, amelyik 30 évvel ezelőtt Marosvásárhelyen egy ír újságíró készített, és amelyik fordított jelentéssel járta be a világot, Cofart egy román „pogrom”magyar áldozataként mutatva be.

Az EVZ TV által közvetített felvételen azonban tisztán hallatszik a fordító hangja, amikor a támadó hordára utalva azt mondja „These are hungarians. Ezek magyarok.” Ki indította útnak, és tartja fenn ma is a hazugságot?

 

 

Forrás: https://evz.ro

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük