Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Munkában a tűzoltók SMURD egységei

Illusztráció

Tegnap, június 29-én, a SMURD egységek 11 személynek nyújtottak segítséget, 8 esetben ez orvosi elsősegély volt, két közúti baleset, három egészségügyi probléma, három esetben pedig trauma miatt.

Két esetben küldtek ki Ro-Alert figyelmeztetést Tusnádfürdő és Borszék lakóinak medve miatt.

Tekintettel arra, hogy megyénkben ma, június 30-án 20:00 óráig sárga jelzésű változékony időre (felhőszakadás, elektromos kisülések, rövid időtartamra a szél felerősödése, elszigetelten jégeső) vonatkozó figyelmeztetés van érvényben, kérjük a lakosságot, hogy a rossz idő elmúltáig maradjanak házaikban vagy más zárt térben, amely biztonságot nyújthat. Ugyanakkor javasoljuk, hogy parkolják járműveiket fáktól, vagy villanyoszlopoktól távol.

Információkat a megelőzési intézkedésekről és arról, hogyan kell viselkedni különféle súlyos vészhelyzetekben vagy katasztrófa esetén, a DSU alkalmazáson keresztül és a https://fiipregatit.ro/ platformon keresztül lehet beszerezni.

Közönségszolgálati és információs osztály

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük