Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IJJ Harghita: 37 de candidați sunt așteptați la proba scrisă pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de subofițer

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La proba de verificare a cunoștințelor, pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de subofițer din cadrul unor structuri de suport, pot participa doar candidații vaccinați cu schemă completă, trecuți prin boală sau testați negativ pentru COVID-19.

La concurs vor participa 37 de candidați, fiecare pentru funcția pentru care a optat și pentru care a îndeplinit toate condițiile din anunț.

Astfel, sâmbătă, 06.11.2021, la sediul Școlii Gimnaziale  „Liviu Rebreanu”, situat în municipiul Miercurea Ciuc, Strada Patinoarului nr. 2, va avea loc proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru cei înscriși. Accesul se va face începând cu ora 08:00.

Accesul candidaților în sală, în vederea susținerii probei de verificare a cunoștințelor, este permis numai pe baza documentelor de identitate, având asupra lor cartea de identitate, ustensile de scris cu pastă sau cerneală albastră, care să nu poată fi ștearsă și mască de protecție, în conformitate cu măsurile sanitare în vigoare.
Este interzis accesul în sala de examen cu telefon mobil sau alt dispozitiv de preluare și transmitere a datelor.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, la această probă vor putea participa exclusiv:
– candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2;
– candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV-2, nu mai vechi de 72 de ore;
– candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2, nu mai vechi de 48 de ore.
Termenele de mai sus se calculează la data susținerii probei de concurs.

Candidaților, care nu fac dovada că se află într-una din situațiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.
Candidații sunt obligați să poarte mască de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe toată durata prezenței în locul desfășurării probei.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.