Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fiataloktól lesz színes Hargita megye májusban

Hargita Megye Tanácsa május 2-7 között az Ifjúsági Napok keretében minden korosztályt megörvendeztető programsorozatot szervez, elsősorban a természetben való kalandozásra irányulva, de a zenére is.

 

A program Hargita Megye Tanácsa Programok és projektek vezérigazgatóságának kezdeményezése, ehhez csatlakoztak Hargita Megye Tanácsa alintézményei: Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Hargita Megyei Kulturális Központ, Kájoni János Megyei Könyvtár, Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont, Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ, Hargita Megye Tanácsának Hegyi- és Barlangimentő Közszolgálata. A program szervezésében részt vesznek továbbá a megyében aktívan működő ifjúsági szervezetek is.

Az ifi napokon zajló eseményeket esténként előadások, koncertek zárják. A programokról bővebben az alábbi linken olvashatnak: https://fb.me/e/YtINidCN.

„A Hargita Megye Tanácsa által működtetett programok a fiatalokról és a fiatalokért szólnak. Ezért is fontos, hogy a Hargita hazavár platformon keresztül kínált szakmai fejlődési lehetőségeken túl a fiatalok kedvük szerint vegyenek részt rendezvényeken is. A kezdeményezések részeként az intézmény földszintjén egy fiataloknak szánt teret is kialakítottak, ahol a fiatalokat várják minden, nekik szánt tevékenységre. Az ifjúsági napok idei programja az intézmény által meghatározott prioritások mentén zajlott, a megyei tanács célja egy Ifjúsági Megyei Tanács létrehozása, amelyen keresztül még jobban bekapcsolódhatnak Hargita Megye Tanácsának tevékenységébe, a nekik szánt programokba” – értékelte Borboly Csaba.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.