Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Még igényelhető finanszírozási támogatás mobil vágóhidak megvásárlására

A Vidékfejlesztési Finanszírozási Ügynökség emlékezteti a feldolgozókat arra, hogy a termelési egységek létesítéséhez vagy korszerűsítéséhez, beleértve a mobil vágóhíd vásárlását is még be lehet nyújtani finanszírozási pályázatokat online, a 2014-2020-as időszakra szóló országos vidékfejlesztési program 4.2-es intézkedése keretében.

A vissza nem térítendő alapokat mikro-, kis- és középvállalkozások (PFA, II, IF, SRL), más vállalkozások, valamint szövetkezetek és termelői csoportok kérhetik. A PNDR által nyújtott támogatás a beruházás 50%-át teszi kkv-k esetében, 40% más vállalkozások esetén, és 70%-ig emelkedhet a szövetkezetek és termelői csoportok esetében.

A rendelkezésre álló alap jelenleg 207 millió euró (ebből 82 millió új feldolgozó egységek létrehozására és 125 millió euró a feldolgozó egységek modernizálására). A lehívható alap összege változó, ezért kérjük, kövessék a www.afir.info- https://online.afir/ContorIntegration/DetaliiDisponibil oldalon a tájékoztatást.

A támogatási igénylések benyújtásának határideje 2019 január 31, 16:00 óra, a rendelkezésre álló pénzalap függvényében.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük