Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendii de vegetație uscată în Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Pompierii au intervenit  duminică seară pentru stingerea a două incendii: unul în Miercurea Ciuc, iar celălalt în Odorheiu Secuiesc.

Foto cu caracter ilustrativ

„Incendiu de vegetație uscată, în M-Ciuc, zona Ciba. Se deplasează pentru intervenție un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială complexă de primă intervenție(…)Incendiu de vegetație uscată în Odorheiu Secuiesc, zona Budvar. Se deplasează pentru intervenție un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenție.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

În zona Ciba, arde vegetație uscată pe o suprafață de cca 1 ha, fără pericol de propagare, iar în zona Budvar arde vegetație uscată pe o suprafață de cca. 3 ari, fără pericol de propagare.

În ambele cazuri, se intervine pentru stingere.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük