Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kigyulladt egy fafeldolgozó cég gyártócsarnoka egy Hargita megyei községben

 

Múlt éjjel 40 katonai és civil tűzoltó a gyergyószentmiklósi katonai, valamint a gyergyócsomafalvi és gyergyóalfalvi önkéntes tűzoltóalakulatoktól, 6 tűzoltóautóval léptek közbe Gyergyócsomafalván egy fafeldolgozó üzem gyártócsarnokában keletkezett tűz következményeinek korlátozása érdekében.

„A tűzoltók megérkezésekor a tűz a gyártócsarnokban égett, és fennállt a veszély, hogy a lángok átterjednek az egész épületre. A tűzoltók a talált határokon belül eloltották a tüzet, meggátolva a tovaterjedését. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Leégett: a gyártócsarnok, a fűrészpor tároló, a szárító tetőzete, kb. 300 négyzetméteren; megrongálódott: a gattercsarnok tetőzete kb. 15 négyzetméteren, és különböző szerszámok”, közölte az ISU Hargita szóvivője.

A tüzet valószínűleg egy meghibásodott elektromos kábelnél keletkezett rövidzárlat okozta.

A tűzoltók gyors beavatkozásának következtében kb. 500.000 lej értékű anyagi javakat sikerült megmenteni, a keletkezett kár 100.000 lejre tehető.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.