Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lakástűz Bélborban. Egy 86 éves nő életét vesztette

 

Tűz ütött ki szerdán dél körül egy bélbori házban. Egy nő orvosi ellátásra szorult. Sajnos az elszenvedett égési sérülések miatt, a sérült személy, egy 86 éves nő életét vesztette.

A Hargita megyei sürgősségi esetek felügyelőségének szóvivője szerint egy nyárikonyha égett le, mintegy 70 nm-en. Egy 86 éves nőt a rendőrök menekítettek ki, a helyszínen jelen levő megyei mentőszolgálat nyújtott elsősegélyt.

A tüzet lokalizálták, az oltáson dolgoznak – mondta az idézett forrás.

A maroshévízi katonai tűzoltók vonultak a helyszínre két tűzoltóautóval, ugyanakkor riasztották a bélbori önkéntes tűzoltókat is és a bélbori mentőszolgálatot.

fotó: ISU Hargita

„Január 25-én, délelőtt 11 óra körül riasztották a bélbori rendőrséget a 112-es segélyhívó számon keresztül, miszerint lángokban áll egy ház. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek és az égő házból kimenekítettek egy idős nőt, aki égési sérüléseket szenvedett. Az ügyben a rendőrök nyomozást indítanak rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, a tűz keletkezéséhez vezető okok és körülmények pontos megállapítása érdekében”, áll a Hargita megyei rendőrség közleményében.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.