Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kigyulladt egy panzió tetőzete Székelykeresztúron

Illusztráció

 

Tegnap, november 5-én, 20 személynek nyújtottak elsősegélyt a SMURD mentősei, egy esetben közúti baleset, 16 esetben valamilyen egészségügyi probléma, és három sérülés miatt. Ezen kívül egy tűzesethez is riasztották a Hargita megyei tűzoltókat.

Tegnap este 20:18-kor a székelyudvarhelyi katonai tűzoltókat egy székelykeresztúri tűzesethez riasztották. A helyszínen az operatív csapat megállapította, hogy ég a panzió tetőzetének kb. 10 négyzetmétere, és fennáll a veszély, hogy a lángok átterjednek az épület egészére. Egy órán keresztül oltották a tüzet a székelykeresztúri önkéntes tűzoltók közreműködésével. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült megmenteni 480.000 lej értékű anyagi javakat, a keletkezett kár 1.200 lejre becsülhető. A tüzet valószínűleg a gyúlékony anyagoktól el nem szigetelt kályhacső túlhevülése okozta.

Az elkövetkező hétvégén is a Hargita megyei tűzoltók készenlétben állnak az azonnali beavatkozásra a bajbajutott polgárok kérésére.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.