Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu produs la un siloz de rumeguș, în Miercurea Ciuc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Pompierii au fost solicitați să intervină marți, 10 august, după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu produs  la un siloz cu rumeguș, care aparține de o fabrică de prelucrare a lemnului din municipiul Miercurea Ciuc.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și grupa operativă a ISU Harghita.

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de cca. 20 mp, în interiorul buncărului, fără pericol de propagare și nu au fost înregistrate victime.

În urma incendiului a ars rumeguș (cca. 15 mc) într-un siloz cilindric vertical, fiind afectat și sistemul de exhaustare.

sursa foto: ISU Harghita

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük