Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Újabb három tömbház hőszigetelése kezdődik Csíkszeredában

Csíkszereda Városháza újabb három tömbház hőszigetelésének kivitelezési szerződését írta alá a Tectum Company Rt., az Aspiro Kft. és a Mechavill Kft. helyi vállalkozókkal. A munkálatok ideje alatt az építkezési felügyelő a szintén helyi Atu Professing Kft. lesz.

Fotó: Csíkszereda Polgármesteri Hivatal

Korodi Attila polgármester örömét fejezte ki, hogy a közbeszerzési eljárást helyi vállalkozók nyerték meg, ez garancia arra, hogy a munkát megfelelő időben és megfelelő ráfigyeléssel végzik el. Hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy a jövőbeli közbeszerzési kiírásokra is minél több helyi vállalkozó pályázzon.

A hőszigetelési munkálatok az Európai Unió Regionális Operatív Programjának finanszírozásával folytatódnak a Jégpálya utca 12 A/B és 14 A/B, valamint a Lendület sétány 5 A/B tömbházaknál.

A munkálatok kivitelezésének határideje a kezdési parancstól számított 6 hónap.  A felújítás tartalmazza a falak, az alagsorok, a padlástér hőszigetelését, villámhárítók felszerelését, továbbá a lépcsőházakban lévő izzók, illetve a nyílászárók cseréjét.

A munkálatok összértéke 6.161.595,88 lej.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.