Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Alkohol hatása alatt közlekedtek gépjárműveikkel a Hargita megyei utakon

 

 

2021 november 6-án 19 óra 50 perc körül egy 26 éves salamási férfit találtak a rendőrök a közúti forgalomban, aki egy autót vezetett a 71-es sz. községi úton lakhelye területén, anélkül, hogy bármilyen járműkategóriára gépjárművezetői jogosítvánnyal rendelkezett volna.

Ugyanezen az estén, 22 óra 14 perc körül egy 35 éves Olt megyei férfit szűrtek ki a közúti forgalomban a Hargita megyei rendőrök, amint egy személygépkocsit vezetett a 44-es községi úton, Székelyandrásfalva községben, és akinek 59 mg/l tiszta alkohol volt a leheletében.

Ugyanezt a személygépkocsit fogták el újra a rendőrök 23 óra 23 perc körül, szintén a 44-es községi úton, Székelyandrásfalva községben, a sofőr a rendőrök szabályos jelzésére letért az úttestről és az árokban megállt.

Ez alkalommal egy 37 éves, szintén Olt megyei férfi volt a volánnál, aki nemcsak ittas volt- a leheletében 0,66 mg/l tiszta alkohol volt, de gépjárművezetői jogosítványt sem birtokolt.

2021 november 7-ről 8-re virradó éjjel 00 óra 55 perc körül a rendőrök Gyergyószentmiklóson, a Kossuth Lajos utcában egy 38 éves gyergyóalfalvi férfit találtak a forgalomban, aki 0,88 mg/l alkoholkoncentrációval a leheletében vezette személygépkocsiját.

2021 november 8-án hajnalban 05 óra 10 perc körül a rendőrök egy 33 éves csíkszentmihályi lakost szűrtek ki a közúti forgalomban, miközben egy személygépkocsival hajtott a 124-es megyei úton és a leheletében 0,54 mg/l tiszta alkoholt mutatott az alkoholszonda.

A Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása értelmében a fenti esetek mindegyikében a leírt bűncselekmények alapján indul eljárás.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.