Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Infotrip: Statiunea Băile Banffy Toplița devine un reper important pe harta destinațiilor turistice din România

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita ADI Harghita a organizat în perioada 14-17 octombrie 2019 un infotrip în județul nostru, la care au participat agenții de turism turoperatoare (departamentul incoming) din România: RomaniaForAll (Bucuresti), ClassyRomania (Bucuresti), Eximtur (Bucuresti), TravisTurism (Iasi), ActiveHolidays (Brașov), HolidayToRomania (Brașov), Eximtur (Cluj Napoca).

Scopul acestui infotrip a fost cel de prezentare la fața locului a ofertei turismului harghitean: obiective turistice, servicii, posibilități de cazare, masă, tratament, atracții, agrement.

Toplița a fost cuprinsă în acest itinerar turistic de descoperire a județului Harghita. Ajunsi aici, colegii nostri au ascultat cu mult interes informațiile turistice oferite de către Centrul de Informare Turistica Toplita, informații despre localitatea noastră (așezare, date geografice și istorice, obiective turistice, posibilități de petrecere a vacanțelor și a timpului liber) și au fost primiți cu mult profesionalism de către Centrul Wellness SPA Banffy și Pensiunea BACIU Toplita, Partia Toplita.

Chiar daca Baile Banffy Toplita – Centru Wellness sunt În lucrări de mentenanță, acest lucru nu a fost un impediment pentru vizitare. Cu această ocazie, aducem la cunoștința celor interesați că în cel mai scurt timp se va redeschide.

Prin aceste acțiuni de promovare în rândul agențiilor de turism și a lucrătorilor din turism Statiunea Băile Banffy Toplița devine un reper important pe harta destinațiilor turistice din România.




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük