Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Értékesítési oldalon keresztül történt csalás

 

Egy értékesítési oldalon történt csalás Kovászna megyei elkövetőjének azonosításával ért véget a Hargita megyei rendőrök kitartó és szakszerű munkája. Az okozott 3700 lejes kárt visszaszerezte a rendőrség teljes egészében.

A Hargita megyei rendőrök által az elmúlt 3 hét során végzett konkrét kutatási és vizsgálati tevékenységek eredményeként 2019. május 02-án azonosították a 18 éves J.H. Kovászna megyei lakost, akit csalással gyanúsítottak.

2019 április 8-án egy helyi lakos értesítette a székelykeresztúri rendőrséget, hogy 3 nappal azelőtt egy értékesítési oldalról egy mobiltelefont rendelt 3600 lejért, amit ki is fizetett 100 lej postaköltséggel együtt, de amikor megérkezett a csomag egy másik, sokkal olcsóbb telefon volt benne.

Az elszenvedett 3700 lejes kárt a rendőrség visszaszerezte az elkövetőtől, a kivizsgálás folyik csalás miatt a szóban forgó személy bűnügyi tevékenységének felderítése érdekében. Az ügyet a székelyudvarhelyi ügyészséghez továbbítják.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.