Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita scoate zece posturi de subofițer la concurs

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita angajează 10 subofițeri pază principal, prin rechemare în activitate sau încadrare directă.

Înscrierile se realizează exclusiv online, în perioada 24.09.2021 -01.10.2021, ora 16:00, iar data limită de depunere a dosarelor este 3 octombrie inclusiv, ora 16:00. Adresa de email pusă la dispoziție, este contact@jandarmeriaharghita.ro.

Posturile scoase la concurs se regăsesc la următoarele subunități:
– 5 posturi de subofițer pază principal, din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Miercurea Ciuc;
– 3 posturi de subofițer pază principal, din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni;
– 2 posturi de subofițer pază principal, din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Toplița.

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante pot participa numai candidații care îndeplinesc în mod cumulativ condițiile legale, criteriile specifice de recrutare și celelalte condiții din anunțul ce se regăsește pe site-ul oficial al instituției, respectiv: http://www.jandarmeriaharghita.ro/index.php/cariera/incadrare-sursa-externa

Mai multe informații pot fi obținute accesând link-ul de mai sus, sau la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, ori la numărul de telefon 0266.372.317 int. 24407, int. 24535, de luni până vineri între orele 08.00-14.00.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.