Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megye Prefektusi Intézménye, felhívás a gazdasági szereplőkhöz

 

Hargita Megye prefektusi Intézménye felhívást intéz a megye lakosságához a Sars-CoV-2 vírus elleni oltás felvételével kapcsolatban.

Jelenleg Hargita megyében 14 oltási központ áll a lakosság rendelkezésére 10 területi közigazgatási egységben (Csíkszereda, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, Maroshévíz, Borszék, Szentegyháza, Székelykeresztúr, Balánbánya, Korond, Gyergyóremete).

A 14 oltási központ közül 11 központban az immunizálást Pfizer vakcinával hajtják végre, egy közponban a Moderna vakcinával, kettőben az AstraZeneca vakcinával oltanak.

“Felhívjuk a megyében tevékenységet folytató gazdasági szereplőket is, hogy kérjék a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóságtól, munkatársaik munkahelyen történő beoltását. Csak mindenki felelős magatartásával, oltással, valamint a szakemberek által megállapított fizikai távolságtartással és higiéniai intézkedések betartásával érhetők el a feltételek a normális élethez való gyorsabb visszatéréséhez” üzeni a Hargita Megyei Prefektusi Hivatal.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.