Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pályázati tájékoztató fórum

A városban működő civil szervezetek, illetve a Csíkszeredában bejegyzett jogi személyiséggel rendelkező sportegyesületek, nonprofit sportklubok és a Csíkszereda területén sporttevékenységet folytató vagy a pályázati kiírás szerinti, csíkszeredai lakhellyel rendelkező kedvezményezettek 2017-ben is pályázati rendszerben igényelhetik a kulturális, ifjúsági, iskolanapi és sporttevékenységek költségeihez való önkormányzati hozzájárulást.

Miután az önkormányzati testület elfogadta a pályázati kiírásokat, Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala közzétette a 2017. évi pályázati felhívásait, amelyek megtekinthetők a www.szereda.ro/ www.miercureaciuc.ro oladalakon.

A pályázók tájékoztatása érdekében a Városháza munkatársai tájékoztató fórumot szerveznek a Városháza gyűléstermében 2017. február 16-án, csütörtökön 11.00 órától.

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

2017 február 14
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.