Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A rendőrség elmúlt három napi tevékenységének mérlege

Az elmúlt három nap alatt, amely a katolikus és protestáns húsvéti ünnepeket is magába foglalta, a Hargita megyei rendőrség konkrét intézkedéseket szervezett a rend, a béke és a közbiztonság optimális légkörének fenntartása érdekében minden téren, megyeszerte.

illusztráció

 

A Hargita megyei rendőrök, valamint a Belügyminisztérium többi struktúrája, a hatóságok és az adott területen felelős intézmények egyik prioritása a COVID-19 terjedésének megakadályozása volt, amely konkrét ellenőrzési tevékenységekkel nyilvánult meg, különösen a vendéglátóipari gazdasági szereplők, karanténba zárt vagy elszigetelt személyek, valamint a tömegközlekedés és az összes többi veszélyeztetett hely tekintetében.

Az ellenőrzések során nem regisztráltak olyan figyelemre méltó eseményeket, amelyek negatívan befolyásolták a lakosság egészségét, és nem találtak bűnügyi tényeket.

Egy másik kiemelt terület, amelyet megcéloztak a konkrét rendőri tevékenységek, a közutak forgalma volt, vagyis a forgalom felvigyázása, a folyamatosság biztosítása megyeszerte.

Ezen a vonalon sem történtek olyan súlyos események, amelyek súlyos testi sérüléseket vagy életveszélyt eredményeztek volna. De történt két közúti baleset és egyéb szabálysértéseket is megállapítottak, a rendőrök hét bűnügyi vizsgálatot indított gondatlanságból okozott testi sértés, jogosítvány nélküli vezetés és ittas vezetés miatt.

„A rendőrség folyamatosan készenlétben áll, ahogy az morális és törvényes szempontból normális, de a polgárokkal való partnerség mindig hozzátesz minőséget és hatékonyságot a rend, a béke és biztonság biztosítása érdekében véghezvitt rendőri munkához”, közölte a Hargita megyei rendőrség.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.