Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Interviews for hope”, un proiect de suflet al producătorului de film harghitean Corneliu Țepeluș

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

„Interviews for hope” este un proiect de suflet al producătorului de film harghitean  Corneliu Țepeluș, care a luat ființă în pandemie, din dorința de a aduce în atenție personalități si oameni deosebiți care inspiră și își ridică comunitățile.
Proiectul are la bază o serie de interviuri  prin platformele Zoom sau Skype cu personalități și oameni remarcabili, care împărtășesc cum le este influențat cotidianul, ceea ce simt  și prin ce abordare înfruntă această nouă provocare mondială, Coronavirus.
Corneliu Țepeluș a promovat, de asemenea, oameni și proiecte din Harghita, care sunt vizibile la nivel național.
De pe social media, proiectul a ajuns la TV, interviurile fiind difuzate de Televiziunea M9 din Târgu Mureș.
Interviurile sunt realizate de Corneliu Țepeluș prin firma sa de producție Casta Films din Brașov.
„Interviews for hope este un loc în care cei care au nevoie de contacte, înțelegere sau ajutor se pot regăsi.”, a precizat Corneliu Țepeluș.
Interviurile sunt transmise pe paginile de Facebook a televiziunii M9 și Interviews for Hope, de la ora 17:00.
Mai jos, este atașată emisiunea realizată de Televiziunea M9, unde Corneliu Țepeluș vorbește în detaliu despre despre proiectul „Interviews for hope”.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.