Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Túrázni hívják a gyergyótölgyesieket

Egy fiatalokból álló csoport, akik a hegy szerelmeseinek vallják magukat, facebook-on keresztül hívták meg a gyergyótölgyesi lakosokat, de nemcsak, a Vit- havas csúcs (1609m) megmászására szombaton, november 10-én. A fiatalok javasolják a túrán részt venni akaróknak, hogy hozzanak az otthon található harapnivalókból, hogy a friss levegőn együtt elkölthessék a finom falatokat.

Kedves tölgyesi barátok, és nem csak, mint ahogy azt néhány napja közzétettük Zoltán, László és én (Alex Sabin Husariu) fel akarjuk fedezni Tölgyes környékének szépségeit és szeretnénk, ha a tölgyesiek is csatlakoznának hozzánk. Szombaton, november 10-én a Vit-havas csúcsot szeretnénk megmászni, amely a Tölgyes környéki legmagasabb csúcs. Találka Somlyón, 8-8:30-kor a házamnál. A körülményektől függően meglátogathatjuk a Zsedán csúcs közelében található katonai alagutakat is (2h extra gyaloglás).

Túráinkon nemcsak menetelünk. Mivel emberek vagyunk, a hasunkra is gondolunk. Dél körül tüzet rakunk és megsütjük a kolbászt, szalonnát, és egyéb finomságokat. Ezt nem szabad kihagyni (előre meg kell beszéljük, ki mit hoz).

Ne habozzatok társulni hozzánk!

Nem kötelező: pénteken néhányan egy Hágótő környéki „szállodában” (vagyis esztenán) szállnánk meg, szocializálás céljából. Ha valaki szeretne csatlakozni, szívesen látjuk.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük