Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Hargita Megyei Rendőr- felügyelőség: A kicsikre vigyázni nem opcionális, nem is alkalmankénti, hanem feltétlenül szükséges!

 

Egy 28 éves Hargita megyei nő jelentette a 6 éves kisfiú eltűnését, miután a gyerek egész nap hiányzott otthonról, anélkül, hogy az anya tudta volna, hol van.

2019 május 12-én, 21:47-kor a 112-es egységes segélyhívó számon értesítették a Hargita Megyei rendőr-felügyelőséget, hogy a Csíki medencében eltűnt otthonából egy 6 éves kisfiú.

Az első kutatások kiderítették, hogy a kisfiú 12 órája ment el otthonról, de az anya csak az est beálltával kezdett aggódni.

A rendőrség a bejelentés után néhány perccel épségben megtalálta a gyermeket az egyik nagynénje házában, ahol egész idő alatt tartózkodott.

Felhívjuk a figyelmet a gyermekek felügyeletének erkölcsi és jogi kötelezettségére, akiknek felügyelete elengedhetetlen feltétel az optimális növekedéshez és fejlődéshez.

  • Hargita Megyei Rendőrség

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük