Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság az 578-as európai úton, Csíkrákos és Csíkmadaras között bekövetkezett közúti balesetről

 

Január 20-án, pénteken 9:45 körül az 578-as európai úton, Csíkrákos és Csíkmadaras között történt közúti balesethez riasztották a rendőrséget.

fotó: ISU Hargita

 

„A rendőrök által végzett első helyszíni vizsgálatokból kiderült, hogy egy 34 éves férfi, aki egy 21 éves fiatallal utazott együtt, személygépkocsival közlekedett az 578-as európai úton Csíkszereda irányából Maroshévíz irányába és frontálisan összeütközött a Csíkmadaras- Csíkszereda irányába közlekedő, 57 éves csíkszentdomokosi férfi által vezetett személyautóval. Ez utóbbi járműben utazott még egy 68 éves férfi és egy 30 éves nő, mindannyian csíkszentdomokosiak.

Az ütközés következtében a második gépkocsi vezetője és női utasa, valamint az első gépkocsi utasa megsérültek, őket mentő szállította a kórházba orvosi ellátásra”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az idézett forrás azt is elmondta, hogy egyik járművezető sem volt alkohol befolyása alatt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntettének elkövetése miatt folytatódik a kivizsgálás.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.